Nieuws & Evenementen

Eventing4U – Eventing Arensgenhout 2018

Op zondag 19 augustus wordt de 4e editie van Eventing4U gehouden bij Manege Ravensbosch. Eventing4U is de SGW van Ruitervereniging Ravensbosch en is een officiële KNHS eventing-wedstrijd. Dit jaar is Eventing4U ook een deelnemende wedstrijd voor de EventingPRO Team Challenge 2018.

Voor ruiters

Paarden in de klasse BB t/m klasse L en D/E pony’s in de klasse B t/m klasse M mogen deelnemen aan de wedstrijd. Om het vraagprogramma te downloaden, klik hier. Inschrijven kan tot 12 augustus op MijnKNHS.

Op zaterdag 18 augustus omstreeks 13.00 uur zal de cross voor verkenning opengesteld worden. Omstreeks 17.00 uur is er de gelegenheid om het parcours te verkennen met Lianne Verbakel, winnende amazone van de Bavaria Eventing Trophy 2017. Ook dan zal het secretariaat geopend zijn.

Voor bezoekers

Naast het spannende paardensport wordt er voor de toeschouwers geen tekort aan amusement geregeld, met dit jaar huifkar-ritten, ponyritten en een knutselhoek voor de kids, en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes en verkoopstands. Rond 17.00 uur wordt er live muziek verzorgd door Mix-Up Coverband. We maken er een schitterende dag van!

Voor de meest actuele informatie, volg de Facebook-pagina van Eventing4U: https://www.facebook.com/eventing4u.nl/

Er zijn nog sponsoring mogelijkheden voor deze prachtige evenement! Geïnteresseerd? Stuur een mail aan info@eventing4u.nl.

Eventing4U 19 augustus 2018

Delen op Facebook